Provincialebaan 165, 9200 Dendermonde

Scouting da's durven

13 november:

Beste vriendjes en vriendinnetjes. Vandaag nemen jullie het op tegen de leiding! Kom met velen, anders zal de leiding makkelijk winnen 😉. Tot dan!

19/11 – 20/11: Comme chez les scouts

Beste vriendjes en vriendinnetjes. Geen activiteit dit weekend, maar wel ons eetfestijn!! Jullie zijn allemaal welkom om bij ons te komen eten samen met jullie familie en vrienden. Inschrijven kan tot 14 november. Meer info op: https://scoutsbuggenhout.be/commechezlesscouts2022/

27 november:

Beste vriendjes en vriendinnetjes. Vandaag nemen we het met ons allen tegen elkaar op en zien we na allerlei uitdagingen wie er bovenaan de ladder eindigt.

4 december:

Beste vrienden en vriendinnetjes. Vandaag gaan we eens kijken wie er dit jaar even braaf is geweest als de leiding. Zet jullie schoentje maar al klaar, want wie weet zal de Sint eens een bezoekje komen brengen op de scouts. Tot dan!

11 december:

Beste vriendjes en vriendinnetjes. Vandaag verhuizen we naar Schotland! Trek allemaal jullie schotse rok aan en neem je doedelzak mee want vandaag spelen we Schotse spelen. Tot dan!

18 december:

Beste vriendjes en vriendinnetjes. Dit weekend is het geen gewone scouts activiteit. Jullie worden wel allemaal verwacht op ons kerstvuur, verdere info zal nog volgen.