Provincialebaan 165, 9200 Dendermonde

Welpen

Scouting da's durven

12/11

Beste vriendjes en vriendinnetjes De spanning stijgt, de klok tikt. Jij bent op de vlucht, en de jacht is geopend. Lukt het jou om te ontsnappen en te overleven? Vandaag spelen we jachtseizoen in Buggenhout bos!

19/11

Beste vriendjes en vriendinnetjes Ons jaarlijks eetfestijn ‘Comme Chez Les Scouts’ vindt dit weekend plaats. Het is dus geen normale scoutsactiviteit, maar jullie zijn allemaal welkom om door de leiding bediend te worden en lekker te komen smullen!

26/11

Beste vriendjes en vriendinnetjes Doe jullie sportkleren maar al aan en warm allemaal maar goed op. Vandaag gaan we sporten, maar met een twist…

3/12

Beste vriendjes en vriendinnetjes Vandaag gaan we eens kijken wie er dit jaar even braaf is geweest als de leiding. Zet jullie schoentje maar al klaar, want wie weet zal de Sint eens een bezoekje komen brengen op de scouts.

10/12

Beste vriendjes en vriendinnetjes Trek jullie beste speurneus al maar aan, want vandaag trekken we schattenjacht!! Tot dan!

15/12

Beste vriendjes en vriendinnetjes Vandaag is het ons jaarlijkse kerstvuur! Aarzel zeker niet om te komen genieten van onze heerlijke winterse dranken rond een gezellig vuur. 🔥🎄 Meer info volgt nog.