Provincialebaan 165, 9200 Dendermonde

Scouting da's durven

25 september:

Beste vriendjes en vriendinnetjes, vandaag is het de start van een nieuw scoutsjaar, de overgang! We verzamelen om 14 u op de parking van Buggenhout bos. Als je in het 6de leerjaar zit neem dan zeker vuile kleren mee.

2 oktober:

Beste vriendjes en vriendinnetjes, vandaag is de eerste vergadering met onze nieuwe tak! We zullen elkaar dus wat beter leren kennen aan de hand van leuke spelletjes.

9 oktober:

Beste vriendjes en vriendinnetjes, vandaag stappen we vanop de scouts rechtdoor tot we terug op de scouts terechtkomen.

16 oktober:

Beste vriendjes en vriendinnetjes, opgelet er zijn terroristen op de baan! Kan de politie de misdadigers vangen of ontsnappen de terroristen? We komen er deze week achter.

23 oktober:

Beste vriendjes en vriendinnetjes, de leiding moet leuke nieuwe spelletjes en activiteiten bedenken voor jullie. Daarvoor gaan we er even tussenuit op weekend. Deze zondag is er helaas geen scouts.

30 oktober:

Beste vriendjes en vriendinnetjes, omdat het bijna halloween is hebben we een griezelige verassing voor jullie. Jullie mogen zeker verkleed naar de scouts komen.

6 november:

Beste vriendjes en vriendinnetjes, vandaag spreken we om 14u aan de parking van het bos af. We gaan het supper deluxe kat en muis spel spelen in gans het bos.