Provincialebaan 165, 9200 Dendermonde

Welpen

Scouting da's durven

Zondag 02/04 Stratego

Beste vriendjes en vriendinnetjes, dit weekend denken we strategisch na om ons eigen team naar de overwinning te leiden. Veel succes!

Zaterdag 08/04 Paasbloemenverkoop

Beste vriendjes en vriendinnetjes, dit weekend verkopen we paasbloemen met heel de scouts. Wij spreken met de welpen af om 09:00 op de scoutsterreinen. Om 12:00 is de vergadering gedaan. Ook op de scouts kan je paasbloemen kopen. Eén potje kost €3, twee potjes kosten €5.

Zondag 16/04 Het Mierennest

Beste vriendjes en vriendinnetjes, vandaag spreken we af aan de binnenspeeltuin ‘Het Mierennest’ in Hamme om 14:00. U mag uw kind ophalen om 17:00. Spreek af met andere ouders om samen te rijden. Zo denken we samen aan het milieu. Het adres: Sint-Jansstraat 9, 9220 Hamme

Zondag 22/04 D-day en quiz

Beste vriendjes en vriendinnetjes, dit weekend spreken we af in Dendermonde voor een geweldig spel met andere scoutsgroepen. Meer info volgt via mail. ’s Avonds zijn jullie met het hele gezin welkom op de jaarlijkse scoutsquiz in de Orangerie te Opdorp.

Zondag 30/04 Geen scouts

Beste vriendjes en vriendinnetjes, dit weekend is er helaas geen scouts. De leiding organiseert een fuif.

Zondag 7/05

Beste vriendjes en vriendinnetjes Vandaag duiken we in het scoutscasino, eens kijken wie het beste kan gokken.

Zondag 14/05

Beste vriendjes en vriendinnetjes vandaag gaan we eens kijken wie het best kan drinken maar wel met water natuurlijk 😉

Zaterdag 20/05 Eindvergadering

Beste vriendjes en vriendinnetjes, het scoutsjaar loopt alweer op zijn einde. Afsluiten doen we met een spetterende groepsdag. Meer info volgt via mail.