Provincialebaan 165, 9200 Dendermonde

Kapoenen

Scouting da's durven

25/09: OVERGANG

Joepie!! Het scoutsjaar is weer begonnen! Wij kijken er alvast naar uit, we hopen jullie ook. Vandaag is het naar jaarlijkse traditie de overgang. We spreken af om 14u op de parking van Buggenhout bos. Vergeet zeker jullie vuile kleren niet mee te nemen voor de kapoenen die overgaan.
Tot dan!
De kapoenenleiding

02/10: KENNISMAKING

Vandaag is het de eerste keer scouts op onze terreinen. Nog niet iedereen kent elkaar en daar brengen we vandaag verandering in. We spelen een aantal leuke kennismaking spelletjes. Wij de kapoenenleiding willen jullie alvast leren kennen. Tot dan!!

09/10: laddercompetitie

Op, neer, op, neer … hopelijk hebben jullie geen hoogtevrees, want vandaag spelen we laddercompetitie!! Hierbij kijken we wie de beste is in de verschillende opdrachtjes. Wij hebben er alvast zin in 😀

16/10: creadag

Haal jullie innerlijke kunstenaars maar al boven, want we gaan knutselen!!! Vandaag kijken we wie het beste is in tekenen, schilderen, vriendschapsbandjes maken en nog veel meer!!! De leiding heeft er al zin in 😊

23/10: leidingsweekend

Helaas, vandaag is het geen scouts want jullie tofste leiding is op weekend. Tot volgende week!!!

29/10: Halloweenactiviteit 16u-20u

Boe!! Nu waren jullie zeker al geschrokken? Pas maar op want dit weekend beloofd echt een griezel weekend te worden! We spreken zaterdag af om 16u op de scouts. Iedereen mag zijn griezeligste outfit uit de kast halen want het griezelbal voor alle heksen en tovenaars is daar! Jullie ouders mogen jullie terug om 20 uur komen halen op de scouts! Wij kijken er alvast naar uit.
Griezelige groetjes, de kapoenenleiding! 👻

06/11: mama/papa dag

Dit weekend mag elke kapoen zijn mama en papa meenemen naar de scouts. Wie is de sterkste, wie is de snelste? We zullen het allemaal testen aan de hand van supertoffe spelletjes. Wie gaat winnen, de sterke kapoenen of de mama’s en de papa’s?