Provincialebaan 165, 9200 Dendermonde

Kapoenen

Scouting da's durven

13/11: naar het bos

Dit weekend gaan jullie de strijd aan in het bos verover de vlag van de vijand en win de strijd.

19/1120/11: Comme chez les scouts

Geen activiteit dit weekend, maar wel ons eetfestijn!! Jullie zijn allemaal welkom om bij ons te komen eten samen met jullie familie en vrienden. Inschrijven kan tot 14 november. Meer info op: https://scoutsbuggenhout.be/commechezlesscouts2022/

26-27/11: kapoenen weekend

Dit weekend is het eindelijk ons kapoenen weekend!! Hebben jullie er al zin? Wij alleszins wel 😉 Hopelijk zijn jullie massaal aanwezig zodat het een super weekend wordt. Verdere info volgt nog via mail/ WhatsApp.

4/12: de sint

Zie ginds komt de stoomboot uit Spanje weer aan… Vandaag komt de Sint op bezoek! Is iedereen braaf geweest dit jaar?

11/12: mama/papa dag

Vandaag kunnen de mama en papa zien wat jullie allemaal in jullie mars hebben! Kapoenen versus mama/ papa!! Dus mama’s en papa’s vandaag mogen jullie ook meekomen naar de scouts 😉

18/12: kerstvuur

Vandaag is het de gezelligste dag van het jaar! We zitten allemaal samen rond het kerstvuur. De ouders kunnen genieten van een hapje en drankje en van verschillende acts. Verdere info volgt nog via mail.