Provincialebaan 165, 9200 Dendermonde

Jonggivers

Scouting da's durven

26 maart: cluedo

Er is een verschrikkelijke moord gebeurd, Hopelijk kunnen jullie ons helpen om deze zaak op te lossen.

2 april: bosspel

Vandaag trekken we naar het bos om een spel te spelen. We spreken om 14u af aan de parking van Buggenhout bos (tegenover de boskapel).

8 april: paasbloemenverkoop

Opgelet, vandaag spreken we af op een zaterdag! Het exacte uur zal nog via mail volgen. Haal alvast maar jullie verkoop charmes boven want vandaag is het onze jaarlijkse paasbloemenverkoop.

16 april: kampvoorbereidingen

Over een paar maandjes is het weeral eens tijd voor de leukste 10 dagen van jaar, namelijk het kamp. Als jonggiver komen hier toch al een paar nieuwe dingen bij kijken die we jullie deze vergadering gaan bijleren.

22 april: Districtsdag

D-day! Vandaag gaan we de strijd aan tegen de andere scouts uit het district, wees allemaal massaal aanwezig om deze strijd te winnen! Hou zeker jullie mail in de gaten voor extra informatie.

30 april: fuifje

Vandaag gaat onze jaarlijkse fuif door, voor jullie hebben we ook iets in petto. Meer info hierover zal nog volgen!

7 mei:

Een beetje geld hebben voor op kamp is altijd wel leuk, daarom gaan we vandaag een verkoop doen om een centje in onze kas te brengen. Kom zeker met de fiets.

14 mei (11u tot 14u)

Beste vriendjes en vriendinnetjes, vandaag koken we zoals onze voorouders in de prehistorie deden. Neem allemaal een vleesje mee en €2 mee, wij zorgen voor de groentjes en patatjes!

20 mei

Om het scoutsjaar af te sluiten gaan we met heel de scouts op uitstap! Meer informatie volgt nog via mail.