Provincialebaan 165, 9200 Dendermonde

Jonggivers

Scouting da's durven

25 september: Overgang

JAJAJA vandaag mogen we eindelijk ons bekend maken aan jullie. Wij hebben ongelofelijk veel zin om jullie een zot jaar te geven. Starten doen we zoals altijd in Buggenhout bos. We spreken af om 14u op de parking aan het bos. Wie moet overgaan van groep neemt best kleren mee die vuil mogen worden.

2 oktober: Originele kennismaking

Doordat er zoveel nieuwe gezichten in onze groep zijn gaan we het jaar “mega origineel” starten met een reeks van spelletjes om elkaar beter te leren kennen.

9 oktober: fietszoektocht

Vandaag moeten jullie zeker een fiets, fietshelm en fluohesje meenemen. We gaan namelijk een zoektocht doen over heel Buggenhout.

14 oktober: mafia spel

We weten wel dat jullie af en toe eens de regeltjes overtreden en de gangster uithangen. Vandaag mag dat! We spelen namelijk een mafia spel.

23 oktober: geen scouts

Evenementen zoals comme chez les scouts en het kerstvuur vragen veel voorbereidingswerk. Daarom is de leiding op weekend om dat allemaal voor te bereiden. Hierdoor is het helaas geen scouts.

30 oktober: teambuilding

Na een aantal weken scouts vinden we het eens tijd om te werken aan een sterke groepsband. Daarom zal vandaag alles in het thema staan van teambuilding.

6 november (10u tot 13u30): woutloperskeuken

Op kamp hebben we niet mogen koken op vuren 🙁 Maar dat maken we vandaag goed!
We gaan jullie namelijk zelf een vuur laten maken om op te koken. Neem allemaal zeker een stuk vlees mee dat makkelijk klaar te maken is op een vuur en 5 euro.

Een stevige linker van jullie leiding