Provincialebaan 165, 9200 Dendermonde

Jonggivers

Scouting da's durven

13 november: DROPPING

Hopelijk kennen jullie de we goed in onze omgeving. Want vandaag gaan jullie op dropping!!
Doen zeker goede stapschoenen aan en een fluohesje!

19/11 – 20/11: Comme chez les scouts

Geen activiteit dit weekend, maar wel ons eetfestijn!! Jullie zijn allemaal welkom om bij ons te komen eten samen met jullie familie en vrienden. Inschrijven kan tot 14 november. Meer info op: https://scoutsbuggenhout.be/commechezlesscouts2022/

Doordat de examens dichter bij komen spreken we vanaf nu af op zaterdagavond van 19u tot 21u30!!

Zaterdag 26 november : quiz

Om jullie optimaal voor te bereiden op de examens zal de leiding jullie vanavond al eens goed ondervragen. Wie wordt de slimste jonggiver ter wereld?

Zaterdag 3 december: Avondspel

Vanavond worden jullie opgeleid om misdadigers op te sporen.

Zaterdag 10 december: film

Velen van jullie zullen ondertussen we al nood hebben aan een goede ontspanning. Daarom gaan we samen gezellig naar een film kijken.

Weekend 17 december: Kerstvuur

Dit weekend zal de laatste activiteit voor de kerst doorgaan. We sluiten 2022 af met ons jaarlijks kerstvuur!! Meer info volgt nog.

Een stevige linker van jullie leiding