Provincialebaan 165, 9200 Dendermonde

Jonggivers

Scouting da's durven

10 september: Startdag

16-17 september: Meet & Eat

Lieve jong-givertjes, vandaag is het helaas geen scout. In de plaats daarvan kan je naar de meet & Eat komen of deze bestellen voor af te halen. Hier kan je lekker paella, scoutsburger ROYAL of pasta ballekes tomaat eten/bestellen. Voor verdere info kan je terecht op de site.

24 september: Teambuilding

JONGGI’S hopelijk zijn jullie klaar voor een nieuw scoutsjaar want we spelen vandaag verschillende spelletjes om elkaar beter te leren kennen!

1 oktober: Vriendjesdag

Waddup Jong-Givers! Vandaag is het vriendjesdag op de scouts. Het is dus tijd om al jullie vriendjes en vriendinnetjes mee te nemen die altijd al eens wouden ravotten op de scouts. Het beloofd een activiteit te worden om naar uit te kijken! Tot dan!

8 oktober: Woutloperskeuken (11u-14:30)

Op kamp moeten jullie natuurlijk zelf koken en dat gaan wij vandaag testen! Neem allemaal een lekker vleesje mee en voorzie wat groentjes/pasta. PS: Niet te veel eten voor deze vergadering, zodat jullie jullie buikjes helemaal rond kunnen eten

15 oktober: Leidingsweekend

Dag Jong-Givers, vandaag is het helaas geen scouts want de leiding is zelf op weekend. Maar niet getreurd volgend weekend staat er weer een top activiteit op het programma.

20 oktober

Vandaag vieren we de Dag van de Jeugdbeweging! Vergeet zeker niet om je scoutskledij aan te doen naar school!

22 oktober: De 7 sacramenten

Halleluja! Wie een goede Christen is, kent de 7 sacramenten. Maar geen paniek voor wie deze toch niet meer zo goed kent, want jullie gaan deze vandaag in de levende lijven ondervinden. Amen xx

30 oktober: Geocaching

Haal vandaag je vergrootglas al maar boven, deze zul je nodig hebben om al de verstopte schatten te kunnen vinden. Vandaag gaan we namelijk aan geocaching doen. Zorg er zeker voor dat je deze vergadering met de fiets naar de scouts komt.

5 november: Dropping

Ik hoop dat jullie oriëntatie een beetje in orde is want vandaag doen jullie dropping. Jullie worden ontvoerd door een kidnapper en gebracht op een onbekende plek in het bos, ik hoop dat jullie de weg dan terug vinden naar de scouts, anders zou het zomaar is je laatste uren geweest zijn.