Provincialebaan 165, 9200 Dendermonde

Givers

Scouting da's durven

25/9: Joowww givers.
Onze eerste dag gaat van start. Neem zeker al jullie vrienden mee en voor die genen die over gaan jullie vuile kleren! We spreken af aan de parking van buggenhout bos. (overgang)

Zaterdag 1/10 9u-14u

Dag dag beste givertjes.
Vandaag halen we onze beste culinaire kunsten uit de kast. We koken vandaag namelijk onze eigen middagmaaltijd. Neem dus zeker een lekker stuk vlees mee en 3 euro zodat de leiding groenten kan gaan kopen. We spreken zaterdag af om 9u en eindigen om 14u.

9/10: Wooohooow teambuilding!!!!

Omdat jullie elkaar totaal nog niet kennen gaan we vandaag een paar toffe spelletjes spelen.

16/10: Coucou GIVERS
Maak jullie rugzak maar allemaal al klaar want dit weekend zijn we weg… ons eerste scoutsweekend!!! Verdere info volgt nog via whatsapp/mail.

23/10: Jowdi-joww Giverssss
Vorig weekend was het jullie weekend. Dit weekend gaat jullie lieftallige leiding op leidingsweekend. We gaan teambuilding doen en werken aan onszelf. Zodat we ons leiderschap kunnen aanscherpen.

30/10: Hoi hoi Givertjes!
Vandaag spelen we het spel Mastermind, alleen met wat zotte aanpassingen! Hiervoor spreken we af aan de parking van Buggenhout bos, hopelijk tot dan!

6/11:

VaNdaag SlaaN julliE de HAndeN in elkaar en ontSNappen jUllie daNkzij jullie Creativiteit, teAmwork eN logiSch na Denken. tiJd VooR een eSCApe roOm. VInd dE eerSte tIp in dit beRiCht.