Provincialebaan 165, 9200 Dendermonde

Givers

Scouting da's durven

13/11 VERRASSING

Lieve givertjes Vandaag gaan we verassen. Omdat het volgende week een verassing is verrassen de Givers vandaag, samen met de Jins, een belachelijk chique verrassing! :slight_smile:

19/11 en 20/11

COMME CHEZ LES SCOUTS

Heyhoi Givers Dit weekend zal er jammer genoeg geen normale activiteit plaatsvinden vanwege Comme Chez Les Scouts. Jullie worden wel verwacht om te helpen! Meer info volgt… Ps: Vergeet zeker geen eten te bestellen!

27/11 HOMO UNIVERSALIS

Beste givers Vandaag kronen we een homo universalis. Ben jij goed genoeg om al onze uitdagingen te doorstaan?

4/12 GELDACTIVITEIT

Joowww givertjeess vandaag gaaan we ons geld inzamelen voor onze kampactivitieten. hoe meer man er komt hoe meer geld we verzamelen

10/12 FILMAVOND

Hey hey givers Deze week is het zaterdagavond vergadering omdat we een film gaan kijken. Neem gerust maar een snack mee om op te knabbelen.