Provincialebaan 165, 9200 Dendermonde

Givers

Scouting da's durven

10/9: Overgang

24/9 woudloperskeuken

Wij hopen dat jullie honger hebben, want vandaag gaan we koken! En niet zomaar koken, maar op
onze eigen gemaakte vuren, dus de perfecte voorbereiding voor kamp! We spreken hiervoor om 11h
af op de scouts en deze activiteit zal eindigen om 14h. Vergeet zeker geen eigen vleesje, groenten en
pasta of rijst mee te nemen!

1/10 cluedo

Dag allerliefste givertjes, haal de Sherlock Holmes in jullie maar naar boven, want vandaag spelen we cluedo! Kunnen jullie alle aanwijzingen vinden om de moord op te lossen? En wie was de moordenaar? Was het Birger of toch Lies… 

8/10

Vandaag staat er iets leuk gepland Iedereen moet het kunnen, zo plezant. Gaan we lopen? Gaan we koken? Wie zal het weten. Als je dit niet kan heb je niet bij de scouts gezeten. Geniet van deze mysterieuze activiteit, Wie niet komt heeft achteraf veel spijt.

15/10 leidingsweekend

Er zal jammer genoeg geen scouts zijn dit weekend, maar niet getreurd, want volgende week zijn we weer van de partij! 

20/10 Dag van de jeugdbeweging

Vandaag vieren we de Dag van de Jeugdbeweging! Vergeet zeker niet om je scoutskledij aan te doen naar school!

22/10 jachtseizoen

De spanning stijgt terwijl de klok tikt. Het Jachtseizoen gaat van start en jij bent op de vlucht. In een race tegen de tijd, kun je ontsnappen en de jacht overleven? Alleen de slimsten en snelsten zullen zegevieren. 

29/10 bowling

Beste Givers, het is tijd om de bowlingschoenen aan te trekken en de kegels omver te werpen! Bereid je voor op een gezellige en competitieve namiddag vol strikes en spares. 

5/11 escape room

Wie lost de puzzel op en kraakt de code? Of blijven jullie voor altijd vastzitten in de donkere, kille ruimte? Haal jullie logisch denkvermogen al maar boven, want de klok tikt… 

12/11 speculaasverkoop

Hey Givers, het is tijd om de heerlijke geur van speculaas te verspreiden in onze geburen! We hebben jouw hulp nodig om een groot succes te maken. Laten we samen speculaas verkopen en geld inzamelen voor onze geweldige/superieure tak. Doe mee en maak van deze verkoopactie een smakelijk succes!