Provincialebaan 165, 9200 Dendermonde

Comme chez les scouts 2022

Scouting da's durven

Comme chez les scouts 2022

Beste leden, ouders en scouts sympathisanten.

Naar jaarlijkse gewoonte zal ook dit jaar ons eetfestijn “Comme chez les scouts” doorgaan op zaterdag 19 en zondag 20 november. Dit jaar zal het een Bruegel avond worden!
U heeft de keuze tussen balletjes met krieken of zwarte/witte pens met appelmoes. Indien u vegetarisch wenst heeft u de keuze tussen vegetarische balletjes met krieken/appelmoes of een kaasschotel. Alles wordt geserveerd met brood of puree.

Hoeveel? Een volwassen portie met vlees/veggie kost 12 euro. Een kinderportie kost 9 euro. De kaasplank kost 14 euro.
Hoe? Betalen kan via cash of bancontact.
Wanneer? Zaterdag 19 november vanaf 17u30 tot 22u. Zondag 20 november vanaf 11u30 tot 15u.
Waar? Onze scoutsterreinen, Provincialebaan 165 9200 Dendermonde.

Bestellen kan via deze link: https://docs.google.com/…/1FAIpQLSfG6LAIeAV…/viewform…

De opbrengst van het eetfestijn gaat integraal naar onze werking!
Kom dus maar lekker smullen!