Provincialebaan 165, 9200 Dendermonde

Scouting da's durven

Meet & Eat actie vzw scouts Buggenhout

Beste ouders, leden & Scouts sympathisanten,

Nadat we afgelopen scoutsjaar geweldig hebben kunnen afsluiten met ons kamp, willen we het komende scoutsjaar ook positief inzetten met onze ‘Meet & Eat’. Ter ondersteuning van de H4S (Hands for Scouts), ouders die instaan voor onderhoud gebouwen en terreinen, een noodzakelijke activiteit ter bekostiging van onze werkgroep.

We nodigen jullie uit om zaterdag 17 september gezellig iets te komen eten en drinken, mocht u al iets gepland hebben kan u ook onze pasta en paella op zondag nog komen afhalen.

Bestellen kan via deze link en is vereist: https://bit.ly/meetandeat2022

De details kan u terugvinden op de folder.

De combinatie is natuurlijk ook mogelijk: zaterdagavond in een gezellige sfeer een vers gemaakte spitburger (en paella, ballejes), met een drankje; En je bestelling (paella, balletjes) gekoeld meenemen voor zondag.

Op zaterdag 17 september voorzien we ook verkoop 2e hands kledij / hoekje met verloren voorwerpen & montage foto’s kamp ‘22

We hopen julie alvast op zaterdag avond te ontmoeten.